Ångkokt lax och höstgrönsaker, bulgur och koriandersalsa
Par i matlagning
Par i matlagning
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 nyss nämnda råvaror finns med i boken "Supermat", se länk här intill, som listar
  • 18
  • 4 portioner
  • 80-100 g/person
  • 1/4 per person
  • 1 nät till
  • till
  • 3 tomater, kan vara något omogna (till bulgur)
  • 1,5 st (till både bulgur och salsa)
  • 1 kruka (salsa)
  • 3 tomater till, gärna mer mogna, alt ca 10 körsbärstomater (till salsa)
  • 2 msk (bulgur + salsa)
  • svartpeppar
  • 2/3 till bulgur,
  • 1/3 till salsa
  • 2/3 i stora skålen och
  • 1/3 i lilla
  • 3 tomater i stora och hacket från
  • 3 stora alt
  • 10 körsbärstomater i lilla skålen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.