Svartpepparbakad fläskkarré med portvinssås och gurkraita
Scan
Scan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg Scan Piggham fläskkarré i bit
  • 2 msk oyster sauce
  • 1 msk sambal oelek
  • 1 msk sesamfrö
  • 2 krm grovmalen svartpeppar
  • 2½ dl portvin
  • 2 finhackade schalottenlökar
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • 1 krm torkad mald ingefära
  • 1 köttbuljongtärning
  • 2 dl vatten
  • 1 tsk maizena
  • 2 msk kylskåpskallt smör
  • salt
  • peppar
  • 1 gurka
  • 2 krm salt
  • 2 dl matlagningsyoghurt
  • 5 blad färsk pepparmynta
  • ½ krm malen svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.