salt och svartpeppar efter smak. Kycklingfilé skuren i tärningar. salt och svartpeppar efter smak. Börja med att steka kycklingen med vitlöken så det får färg runt om
Svartpeppar. Resten av min recado negro använde jag till en klassisk gryta från Yucatan där man kokar kalkon eller kyckling i en sås med bland annat recado negro i
De svarta bönorna blandade jag bara med örtkryddor provencale från frysdisken och pressad vitlök. Så varför inte marinera kycklingen i nypressad apelsinsaft
Svart bönsalladSpola av bönorna hastigt i kallt vatten. hel ekokyckling. Lägg den nu urbenade kycklingen på ett ugnsgaller med en djup plåt under och gnid in kycklingen i marinaden
Servera soppan i en skål och toppa med rivna morötter, kyckling och skivade svarta oliver. Vid det här laget bör kycklingen vara färdig, skär denna i lagom stora bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.