Sätt ugnen på 225 grader. Skiva kasslern tunt. Lägg skivorna omlott i en ugnsfast form. Rör samman grädde, mjölk, curry, amngo chutney och kokosflingor till en sås
Tillagning. 1. Dressingen. Lägg vitlök och ingefära i en kopp. Finhacka chilin och tillsätt denna. 2. Häll i fisksås, honung, limejuice, vinäger, olja, vatten och sesamolja
Ost i olika sorter smakar hur gott som helst, spelar ingen roll om det är svenska sorter eller utländska… idag blev det mozzarella som fick sätta smaken
Det här är ett perfekt recept för när man vill laga MYCKET mat. Synd nog tar det lite tid att göra. Vi rekommenderar att man gör chilin ena dagen och majsbrödstäcket andra dagen
Hur kan man använda senap pâ ett lite annorlunda sätt. Jo man kan göra en salt crumble (smulpaj). I det här fallet har jag använt körsbärstomater och chèvre
Strimla kycklingen och marinera den tillsammans med lökpulver, peppar, vinäger, fisksås och honung i 30 minuter (har du bråttom så korta marineringstiden)
Sätt ugnen på 225 grader. Putsa kycklinfileerna och lägg i en ugnsfast form. Skala och finhacka löken. Blanda soja, olja, chilisås och pressa i vitlöken
Lägg fläsksidan i en gryta med vatten, låt vattnet koka upp och skumma väl. Lägg ner ingefäran och sticklöken i vattnet och låt fläsket sjuda i 40 minuter