Pizza på kikärtsbotten med mozzarella, skinka och färskachampinjoner 4 port (671 kcal/port) 2 pizzor protein 20 E% fett 51 E% kolhydrater 28 E% deg/smet
Jag kan tänka mig att det blev extra god just för att det var hemmaodlade, nyskördade tomater, men jag har gjort den på köpta också och det var himmelskt gott det med
Lägg det djupfrysta köttet i en ugnssäker form, sätt formen på galler i nedre delen av ugnen. Lägg det varma köttet i en bunke eller en rymlig fryspåse, häll över lagen
Jag fick tag på några paprikor till billigt pris och gjorde därför en härligt djupröd paprikasoppa. Smörj in paprikorna i olja och grilla i ugnen på ca 175 grader
Perfekt att ta tillvara på små slattar till just en pastasås. Vansinnigt god, superenkelt och snabb pasta som dessutom är vegetarisk och riktigt mättande
Dela sedan på bladen och blanda med champinjonerna och dressingen. Tänk på att inhandla revbenen dagen innan du ska grilla eftersom de ska rimmas över natten
Hur som helst så älskar jag att läsa era kommentarer och det är jättekul om ni skriver nån rad, följer mig på bloglovin, facebook eller instagram ”Kryddburken”… Jag finns lite överallt
Rör ner hälften av grädden i chokladsmeten – börja med några matskedar, fyll sedan på med resten. Garnera med flisad choklad, färska hallon och citronmelissblad
Eftersom ingefära är temat på Månadens middagstips och det inte skadar att stärka immunförsvaret inför hösten, färsk ingefära är ju t ex en populär ingrediens i örtte och huskurer, så kan jag inte låta bli att leta spännande recept med färsk ingefära i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.