Två gamla godingar med trattkantarell
Mat
Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Svamppudding med trattkantarell
  • 4 port
  • 1 liter färsk rensad och sköljd svamp (ca 2 dl hackad färdigstekt)
  • 1 msk smör
  • salt och malen vitpeppar
  •  
  • Kokt smet
  • 2 msk smör
  • 4 msk vetemjöl
  • 4 dl mjölk
  • 3-4 ägg (delade i gulor och vitor)
  • salt och malen vitpeppar
  • Enkel äggstanning med trattkantarellstuvning
  • 4 port
  • 3 ägg 4 1/2 dl mjölk
  • 3 tsk vetemjöl
  • 1 tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.