Dessa skulle bres på en smörkräm med lemoncurd och passerade hallon istället för choklad. Använd en sked till att hälla påchokladen, och bre eventuellt ut den lite längs med kanterna
Toppa genom att spritsa ganachen på önskat sätt och dekorera medfärskahallon. Som kronan på verket gjorde jag ljusa chokladtryfflar som jag dekorerade pajen med tillsammans med massa härliga hallon
Smörj gärna bakpappret och kanterna på formen lite lätt. Den blev så uppskattad, att när jag sedan skulle ordna en liten fest för makens arbetskamrater i samband med att hans skulle sluta sitt jobb bestämde jag mig för att göra en pannacottatårta på liknande sätt
Är du ute efter ett superenkelt recept på cheesecake så titta här istället. Den var inte alls så söt (trots att jag misstänkte att den skulle bli det) och det syrliga från hallonen gifte sig underbart med både ostfyllningen ochchokladen
Som vid varje högtid bör det finnas glutenfria cupcakes till fikat om du frågar mig, jag är som ni vet väldigt förtjust i kombon chokladoch mint, men för att förgylla påsken är det ju fint med en gul frosting som passar till påskens färger, som här är av smaken banansmörkräm
Tillsätt choklad, saft och skal från limen samt de urkramade gelatinbladen när smeten svalnat något. Skär jordgubbarna i oregelbundna bitar och blanda med limeskal
Kakan var väldigt saftig och den höll sig dessutom saftig i flera dagar i box med lock på. Smält smöret i en kastrull dra av från värmen och rör ihop med den vitachokladen tills den smälter
Ställ kastrullen på låg värme och vispa tills sabayonnekrämen är luftig och har tjocknat något. Servera sabayonnen till den chokladgratinerade mangon ochhallonen
Idag har min kompis A och jag varit ute i Rödbergen och promenerat på morgonen/förmiddagen, tyvärr så hade min telefon blivit urladdad så jag kunde inte mäta avståndet
Nu när jag gjort min egen budapestbakelse, kan jag nästan inte köpa den på kafé mer, den gav absolut mersmak av att vilja baka igen och bjuda till sällskap, nyvispad "äkta" grädde och inte grädde med bismak eller gammal grädde
Bred hallonsyltpå snittytan av ena botten. Häll ut chokladenpå ett bakplåtspapper och bred ut det. Lägg på ett annat bakplåtspapper ovanpåoch tryck till så att det inte är några luftbubblor
Häll hallonpureén (med en sked) i långa ränder över brownie smeten, både på bredden och längden (så det blir som galler) och rör runt med en tandpetare så bildas häftiga ränder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.