Hacka ihop smör och mjöl till en grynig massa. Tillsätt vatten och arbeta ihop till en deg. Tryck ut degen i en pajform med löstagbar kant (24 centimeter i diameter)
) vad passar inte bättre än en god och fyllig svamppaj. Nu när hösten är på väg (eller här. I detta receptet har jag använt mig av champinjoner, kantareller och karljohansvamp men det går bra med vilka sorter som helst
En svamppaj bakad med glutenfri pajdeg. . Jaha, då var det midsommar igen då och allt vad det innebär. För oss innebär det inte så mycket mer än mys och god mat
En svamppaj to die for. Jag såg ett nytt matlagningsprogram här förra veckan på typ sjuan eller någon annan liknande kanal där två bröder, den ene slaktare och den andre bagare lagade en massa brödbaserad mat tillsammans
Blanda ihop mjölsorterna. Arbeta in smöret och vattnet. Låt degen vila 30 minuter. Kavla eller tryck ut degen och klä en smord pajform (23 cm i diameter)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.