Ingredienser Portioner: 4 2 förp ravioli med svamp (à 250 g) 150 g sockerärter 300 g färskost med t ex ruccolapesto-smak 1/2 dl mjölk salt svartpeppar Till servering ruccolasallad ev pinjenötter Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen!
(jag var hungrig och orkade inte vänta så jag bräserade inte alls, gör inte så, rullader ska vara möra,saftiga och dom ska gotta in sig såsen)Ta försiktigt upp rulladerna och lägg dom åt sidan medan du reder av såsen med maizena redningen
Lagade en väldigt god söndagsmiddag igår av kalvstek, gräddig örtagårdssås och tillbehör, ni ska få recept på den senare men först en grymt god pasta med färsk ravioli
Smaka av med salt och peppar. Koka pastan på svag och låt den rinna. Blanda crème fraiche, mjölk och ost i en kastrull och värm på svag värme tills osten smält
Relaterade Raviolimed svampfyllning, vitvinssås och rostade pinjenötter. Har under den här perioden även försökt laga vegetariska middagar eftersom Stefan och jag för det mesta har lunchlåda med till jobbet
Knäck ägget i gropen och blanda in mjölet med ägget med en gaffel. Jag hittar nästan alltid något som jag inte hade tänkt köpa från början, men som sedan ändå får följa med hem
Raviolimed brynt smör och salviaPortioner. Koka pastakuddarna eller raviolin mjuk. Skeda smör och blad över pastan och servera genast med lite hyvlad parmesan över
Tillsammans med färsk ravioli blir det en härlig vårmiddag. Koka pastan i saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen eller tills de flyter upp och är klar om du gjort egen ravioli
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.