Då var det äntligen dags för oss att dra igång vårt stora test av vegetariska kassar och först ut är Årstiderna med deras vegetariska kasse för en person
Dag två med Årstidernas veggokasse bjöd mig på en härlig Linsdaal med stekt broccoli. Den gav mig däremot ingen supersmaksensation och tillverkade väldigt mycket disk vilket gör att dag två med Årstidernas matkasse även den landar på en stadig fyra
Arla® Smör-&rapsolja. Salta och stek köttet i smör-&rapsolja i en stekpanna ca 2 min. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 300 g fläskfilé ½ tsk salt Arla® Smör-&rapsolja 200 g champinjoner 1 röd paprika 4 dl tikka masala kryddmix 3 dl Arla Köket® syrad grädde lätt 15% 100 g skalade räkor 2 msk finhackad färsk gräslök 3 dl jasminris
Nu var allt klart och kikärtorna blandades med den kokta salladen & löken, det hela serverades sen med varm citronsaft, rostade solrosfrön och avokado-tomatsallad
Putsa och skär köttet i fyra lika stora bitar och krydda med salt och peppar. Bryn köttet runt om i smör och ett par kvistar timjan och låt det gå klart i ugnen på 150° tills innertemperaturen är 52–54° (för mediumstekt)
Trä jätteräkorna och pilgrimsmusslor på fyra spett och salta. Stek eller grilla dem. Salta och peppra oxfilén och stek eller grilla till önskad genomstekningsgrad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.