Låt köttet vila ett par minuter och servera med kräftor, rödvinssås och tryffelpotatispuré. Fräs putset från köttet, schalottenlök, vitlök, rotfrukter och örter i smör
Godmorgon lediga fredag och jag äger återigen köket, ensammed kaffe och bloggen. Surf & Turf blev det alltså och jag användehängmörad biff, MSCmärkta kungsräkor och pilgrimsmusslor
Servera till pasta och citronklyftor. Strimla kycklingen. Tillsätt pressad citron och persilja. fräs kyckling, lök, vitlök och paprikapulver i smör underomrörning i 3 minuter. 500 g kycklingfilè. 2 schalottenlökar. 1 citron
Nu är jag helt utslagen av all god mat, middagen blev en riktig höjdare och desserten också menden kommer i morgon, idag får du hålla till godo medSurfandTurf, hummer och oxfilé i en riktigt ljuvlig kombination
Precis som medandra rätter så föredrar jag att servera minSurfnturfmedenvariation av såser. Jag blir glad inombordsnär jag tänker på att till och medhans kompisar uppmärksammat hanscravings för den röda konungen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.