Det finns väldigt lite forskning på detta och många anser till och med att det inte existerar men i och med att intresset för fitness-tävlingar (Figure/Body Fitness, bodybuilding, Fitness) och antalet tävlande ökar börjar det bli mer och mer vanligt och jag tycker detär dags att man börjar prata om det även i Sverige
När vi lchf-are äter sallad ärdet väl sällan några blad isbergssallad och smaklös vintertomat. Det handlar istället om att äta smakrika och matiga grönsaker, gärna med en riktigt mättande dressing
Tack och lov var smaken den raka motsatsen till utseendet - kanonmums. Jordnötssmör är bland det äckligaste jag vet och har så länge jag kan minnas varit det
-------------------. Många undrar nog vad kvarg är och vaddetär för skillnad på kvarg och Kesella. Nu ska jag försöka lösa den stora gåtan och tipsa om vad du kan äta tillsammans med kvargen
Aquafaba är väldigt populärt i vegansk matlagning och bakning - främst som ett äggersättningsmedel. Låt dig inte skrämmas av bönlukten, spadet ger ingen smak när du är klar
Han hade lagat sån därpull-ED biff. Det vill säga sex-åringar som har judoträning. Vi åt köttet på taco-fredagsmys med hemlagad cheddarostsås, guacamole och massa grönsaker
De goda bakterierna i magen har bland annat som uppgift att producera B-vitaminer, vitamin-K, skapa enzym för nedbrytning av mat och är väldigt viktigt för att aktivera immunförsvaret och förhindra tillväxten av skadlig och patogena bakterier så som parasiter och svampinfektioner
Detär ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi. Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag
Mitt knep för att få dem på det senare viset är att tillsätta vaniljkräm i smeten. Kokostopparna ärbakvärldens Dr Jekyll and Mr Hyde – antingen den torraste och tristaste kaka man kan tänka sig, eller en ljuvligt saftig delikatess
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.