Stekta Grönsaker Med Ostronsås Och Yamasasoja.
britt-marieliljeberg
britt-marieliljeberg

Stekta Grönsaker Med Ostronsås Och Yamasasoja.

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 Rödlök
  • 2 Morötter
  • 1 dl Röd Paprika
  • 1 dl Gul Paprika
  • 2 dl Vitkål
  • 1 dl Champinjoner
  • 1 dl Sockerärtor
  • Rapsolja, Ostronsås, Soja
  • Solroskärnor, Pumpakärnor

Beskrivning

    Hacka alla grönsaker och stek dem i oljan. Tillsätt 1 msk vardera av ostronsås och soja.

    Serveras med solros-och pumpakärnor.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.