Ingen jätteupphetsande rubrik kanske. -) men den här rätten blev jättegod och enkel att tillaga. Jag la ilite av varje i den här rätten som vanligtvis passar bra ihop, oliver, tomater, basilika, philadelpiaost mm
När fisken är färdigstekt lägger du upp den på ett fat. Vi har här använt torskfilé från fiskbilvilketnaturligtvis är strået vassare än fryst, men går naturligtvis också
Egentligen skulle jag kunna äta bara fisken, men en god sås är inte fel till det heller. Spättan vändes i mjöl och stektesirikligt med smör, äkta svenskt smör
Servera tillstekttorsk och kokt potatis. Egentligen ska det vara kokt torsktilläggsåsen men vi föredrar att steka den så man får en god stekyta på fisken och sen ordentligt med vitpeppar så det smakar något
(beror helt på hur hungrigani är. ca ½ tsk citronpeppar. (lite svårt att skriva en mängd som passar alla smaklökar, den här mängden salt och peppar passade mig)
Ibland så har man inte en flaska Otafuku Yakisobasås hemma, när suget efter Yakisobablir stort. till och med är godare än Otafukus, då man kan sätta sin egen prägel på den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.