Stek majsen i olivolja och krydda med salt, peppar och paprikapulver. Till lunch idag gjorde jag den här bakadesötpotatisen som ser ut att vara proppfull med goda grejer - och det var precis vad den också var
Samma sak gäller medyoghurten som blir friskare i smakendagen efter. Det här är en rätt som är godast dagen efter, för då har kryddorna smak utvecklats
Skär kycklingfileerna i tunna skivor, bryn i stekpanna med olja tills den är genomstekt. Enegen-imporivserad pastarätt jag slängde ihop, sånt är ju både lätt och gott
Blanda sötpotatistärningarmed färsk timjan, chiliflingor och olivolja på en ugnsplåt. Pressa ut den rostade vitlöken ur skalet och mosa tillsammans medsötpotatisen
Krydda med salt, peppar och en nypa socker. Smakaav och stek till kycklingen är helt färdig. Det blev en "man-tager-vad-man-haver-middag" och denna gång blev det inte alls tokigt eller ens tråkigt
Sötpotatis har en mycket sötare smak och är krämigare än vanlig potatis. Smaken framför allt. Vill man äta bara sötpotatisen, gör lite extra av getöströran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.