Jag serverade medpressadpotatis och gröna ärtor. Lägg i torsk i mindre bitar och låt koka under lock i ca 3-5 minuter på svag värme. Vispa ihop 1,5 msk vetemjöl med 3 dl mjölk och låt koka i 3 minuter
salta, peppra samt krydda fisken meddill, gräslök, timjan, libbsticka. fryst dill. En helt fantastiskt god ugnsbakadtorsk i sås med ingefära, gurkmeja, vitlök och örter
torsken på metal folie på en bakplåt med vitvin, citronsaft, dill och rikligt. torsk. sin sida och bad mig att utveckla fler matlådor med fisk och skaldjur
Idag blir det alltså en vardagsfiskrätt, men ändå med lite guldkant, mandel- och kokospanerad torsk. Servera alldeles nygjord medpressadpotatis, smörslungad spenat och tomatsallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.