Servera medstektlök, lingonsylt och gräddsås. Råstekt mandelpotatis till och gräddsås som fått koka nästan en timme, den ska ni prova för den borde nästan ätas med sked
Fräs hackad scharlottenlökoch räkskal i lite smör. Stektgösmed god sås och ugnspotatis. Stek gösen i rikligt med smör med köttsidan ner i någon minut tills fisken har fått lite färg
Häll upp det knaperstekta baconet på hushållspapper. Tillsätt en matsked smör i stekpannan och stek gösen ett par minuter på varje sida, Salta och peppraServera gösenmed ostcreme och bacon, citronklyfta och nykokt potatis samt ett glas gott vitt vin
hetta upp en stekpannan på medelhög värme. klyfta äpplena ochlöken. salt och svartpeppar. tillsätt lite mer matfett i stekpannan och lägg i äppel- ochlökklyftorna
Skala och skiva löken. Häll mjölet och ströbrödet i två andra djupa tallrikar. Lyft försiktigt upp sillen på ett varmt uppläggningsfat och slå över grädden ochlöken
Gös600 g gös [4 filéer] 1 l vatten 100 g salt 1 msk olivolja 50 g smör peppar. Pepparrotssås25 g smör 2 schalottenlökar 3 dl fiskfond 1 dl grädde 3 msk crème fraîche salt peppar 1 dl färsk pepparrot, riven
Strimla sockerärter ochlökoch blanda med flingsalt. Skala lökarna. Servera den nystekta fisken med smöret, som får smälta över fisken, sockerärtsalladen och t ex färskpotatis
hetta upp en stekpannan på medelhög värme. klyfta äpplena ochlöken. salt och svartpeppar. tillsätt lite mer matfett i stekpannan och lägg i äppel- ochlökklyftorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.