Tusen tack för alla tips och råd angående förskolan i förra inlägget. Så värdefullt. Både jag och Edith är piggare idag, eller framförallt hon, jag är feberfri men energilös och tung i huvudet
På min meny står just nu Theracough, Nasoferm, Treo och jag dekorerar med pappersnäsdukar. Men det hade kunde varit värre, mycket värre så jag ska inte klaga och lägga ner mer tid på att berätta om min fysiska status
Även den här dagen bjöd på solsken och värme och en sån dag lagar jag ogärna mat egentligen. Och då är det ju smidigt att välja något som nästan lagar sig själv
Den här supersmarriga kakan har jag gjort en gång tidigare. Att jag gör samma kaka flera gånger hör inte till vanligheterna eftersom det alltid finns nya recept att testa, men vissa blir ju favoriter och förtjänar att bakas om och om igen
Okej gott folk. Statusuppdatering. . Jag har mjöl i örat och jag har tappat en lerkruka med saffransbulle på golvet, men den ligger bra där och samsas med alla mandlar och russin som ligger fasttryckta mot golvbrädorna
Här är en medeltida kryddblanding som Pellegrino Artusi använder till några recept, bland annat en fastlags-spaghetti som vi tänkte laga lite närmare fettisdagen
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.