Nu är det dags att ta ut innehållet från kokosmjölks burken, ställ den upp och ner och öppna, häll av all vätska och gröp ur den fasta massan och för över i bunken
Egentligen min tur att vabba men eftersom jag ju jobbar natt är det svårt att veta i förväg. Sen ett till enkelt recept från vår veckomatsedel denna vecka, "Kött & Moslåda" som du lätt gör av överbliven köttfärssås
och hjortonvinägrett. Igår var vi ute och åt på restaurang Passion i Borås förförsta gången. Vi hade för oss att vi hade läst en bra recension i tidningen, men mer än så visste vi inte
När rullarna fått sin färg lägger ni upp dem på ett fat, häller lite av tomatsåsen och vitlöksåsen över och avsluta med att strö över färsk persilja och malen mynta
I Norge har de ännu inte upptäckt surdegsbakandet på allvar, men de är på god väg. I går kom norska Dagens Næringslivs trevliga fotograf och reporter hem till oss för att göra surdegsreportage
Just därför har jag teamat upp med Anamma som är just ett av de företagen som just nu ligger i fronten och driver på utvecklingen för vad som är möjligt att göra med växter på tallriken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.