Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Skala och koka potatisen tills den är mjuk, låt den svalna (detta kan man även göra dagen före). Barnen gillade också den milda smaken, däremot hade de lite svårt för konsistensen som blev rätt mjuk under stekytan
Efter löpturen i det härliga solskenet kände jag för någonting fräscht och somrigt till lunch, så det fick bli en snabblagad, enkel men ack så god getostsallad med en dressing man bara inte kan få för mycket av
Eftersom jag hellre ville ut och springa i det varma vädret och kolla på allt folk som samlats för Storsjöcupen och latinofestival i Östersund, än att stå vid spisen och pyssla, så blev det ”man tager vad man haver”, alltså gårdagens biffar och en underbar, lätt coleslaw
På samma sätt som man lagar en gratäng, blandar alla ingredienser i en och samma form och sedan låter det sköta sig självt i ugnen, lagar man mat i långpanna
Min egengjorda kombucha, som jag dagligen dricker ett glas av. Rör ned pepparrotsosten och riven parmesan i quinoan ochfördela alltsammans i paprikahalvorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.