Så har Stockholmaren åkt hem för denna gången och lämnat det där tomrummet efter sig. Egentligen skulle de bakats redan under gårdagskvällen men då timmen blev något sen, stoppades den nästan färdigjästa degen in i kylen där den fick vila till sig under natten och formades således inte till bullar förrän i dag
Berra nästintill sörplade i sig såsen direkt ur skålen. Jag skulle inte säga att vi brukar det, för jag är lika dålig på traditioner som att hålla reda på födelsedagar
Måste bara tipsa er om två stycken så himla lättbakade men ändå supergoda bröd. Har bloggat om båda två förut men dom är värda att få komma fram i rampljuset igen
Kanske till o med lite för mycket av det goda, nästan lite skönt att saffransveckan närmar sig sitt slut och jag kan få baka, fotografera och skriva om annat än just saffran
Även om det är trevligt att föreställasig Jamies läspande engelska inlevelsefullt berätta tips och tricks medan han fingrar på precis alla ingredienser
Låt svalna och stå i kylen och gotta till sig, det struntade jag dock högtidligt i eftersom jag var så sugen på att smaka så direkt den var så sval att den var rätt konsistens mumsade jag
Självklart bör historien berättas lite mer utdraget för att öka spänningen, men för att komma till poängen så visade det sig att kungsörnen nådde högst
Även WordPress har betett sig konstigt, så bloggandet har inte varit lika roligt som vanligt. Vädret har inte visat sig från sin bästa sida i vinter, det har varit riktigt kallt och rått senaste dagarna
Vår ena tjej, som lärde sig älska sötad yoghurt på dagis, har tjatat sig blå i flera år för att vi ska köpa hem den, men eftersom de andra barnen för länge sedan accepterat och gillat den syrliga naturella yoghurten har vi inte velat gå henne till mötes
M. i. n. y. a. f. v. o. r. t. g. e. j. ä. l. d. J. b. å. p. c. h. ,. k. m. s. u. R. E. C. P. T. 4. ö. F. 1. 2. O. é. S. &. G. Ö. K. L. V. 0. A. w. t M. d l
Det är ju våffeldagen idag, som jag lärt mig hos Anna att det kommer från ”vårfrudagen” och hänger ihop med vårdagjämning och sommartid och ända sen förra veckan när jag läste att Towe gjort bananvåfflor, har jag varit sugen både på våfflor och att prova med banansmet
Miso är riktigt nyttigt för det framställs genom fermentering av antingen ris, korn eller sojabönor (andra spannmål förekommer också, blandningar också väldigt vanliga) vilket betyder att miso är rik på mjölksyrabakterier, vilket i sig är bra för magen
Själv ligger jag just nu och sover som bäst efter en natts jobb. Om ni skulle få lite tid över i helgen så rekommenderar jag er att baka lite bröd och inte vilket bröd som helst utan detta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.