Pensla brödet med kallt vatten och strö över timjan och vitlökspulver. Skär degen i 4 delar och platta ut varje degbit i en långpanna/bleck klädd med bakplåtspapper. 2cm breda längder med en degskrapa
De här grissiniliknande brödstängerna gjorde jag i förrgår till årets premiär av nässelsoppa. De blev supergoda och smakrika med en tydlig smak av parmesan och en hint av ramslök
Servera soppan med parmesansmakande brödstänger. De förvandlades till en jättegod nässelsoppa, som avnjöts till lunch tillsammans med nybakade parmesanstänger
Servera brödstängernamed ägget. Rosta samtidigt brödet och bred det med Philadelphia. Koka ägget i en kastrull med sjudande vatten i ca 4 minuter, för löskokt ägg
Servera med sallad, brödstänger och sparristoppar i glasskålar. Smaka av med vinäger och salt. Blanda sparrisbitarna med räkor och dressing, spar topparna
Pensla brödet med kallt vatten och strö över timjan och vitlökspulver. Skär degen i 4 delar och platta ut varje degbit i en långpanna/bleck klädd med bakplåtspapper. 2cm breda längder med en degskrapa
Pensla brödstängernamed uppvispad äggvita och strö över sesamfrön. Smula ner jästen i en degskål. Tillsätt det fingervarma vattnet och rör om så att jästen löser sig
Barolovin är gjord på Nebbiolodruvan, den speciella druvan med mycket tanniner. En plastpåse fungerar bra också, se till att brödstängerna är helt svala först och inte mjuka inuti
Soffmys, pyjamas på & en superduper god kyckling- och nudelsoppa till kvällsmat. Du behöver (3-4 pers. )2 kycklingfiléer1 paprika1 påse sockerärtorPurjolök (mindre än en halv)Lite gul lök1 vitlöksklyfta3 dl grädde2 dl kokosmjölkSalt efter egen smakCurry
Pensla brödstängernamed uppvispad äggvita och strö över sesamfrön. 1. Smula ner jästen i en degskål. Tillsätt det fingervarma vattnet och rör om så att jästen löser sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.