Spenatsoppa med ägghalvor
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g färsk spenat eller fryst tinad
  • 2 tsk matfett
  • 1 ½ msk vetemjöl
  • 4 dl kycklingbuljong av fond
  • 1 dl mjölk
  • Salt
  • Peppar
  • 2 krm körvel
  • Servera med
  • 2 ägg, kokta
  • Bröd med färskost och persilja
  • 200 g färsk spenat eller fryst tinad 2 tsk matfett 1 ½ msk vetemjöl 4 dl kycklingbuljong av fond 1 dl mjölk Salt Peppar 2 krm körvel Servera med 2 ägg, kokta Bröd med färskost och persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.