Skala och koka potatisen. Låt den rinna av och ånga den torr. Tillsätt smör och mosa potatisen. Tillsätt mjölk och äggulor och smaka av med salt och peppar
Har du överblivna tortillabröd efter tacomiddagen. Här kommer ett supertips på en snabblagad måltid. Tipset fick jag från Goda middan, en facebookgrupp jag är med i
Quesadillas är en sällskapsförrätt som jag helst serverar mina trevligare gäster. Vi äter nästan alltid quesadillas i sällskap, stående runt spisen med en iskall Corona och tillhörande lime
Quesadillas med tillbehör, 1 port. Fett 31 g Quesadillas med tillbehör, 1 port. Fredagsmys, torsdagsgotte, comfortfood eller bara lite feelgood, det finns kvällar då det känns som man vill vara lite extra dekadent och bara "unna sig"
Quesadillas provade jag första gången på ett tapasställe i stan för många år sedan. Fritera dina quesadillas i oljan på medeltemperatur tills de fått gyllene färg
För några veckor sedan gjorde jag quesadillas till middag, så himla gott och lättsamt. Stek quesadillasen i en torr stekpanna på medelvärme, några minuter på varje sida, till de fått en fin färg och osten smält
Kommentarer
Jade Lund
Supergott och enkelt att göra
Logga in eller Registrera för att kommentera.