En snabblagad favorit…ännu en sås som man hinner göra klart medansspaghettin kokar. Krydda med salt, peppar och lite citronsaft och när spagehttin kokat färdigt, häll över den i stekpannan med lite av kokvattnet
Smält smöret i en stekpanna och låt vitlöken fräsa med en kort stund, den ska inte få färg. Den här pastan har räddat livet på mig (och därmed andra i min närhet) många gånger
 . Koka under tiden Spaghetti Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och fräs pastan tillsammans med äggblandningen på stark värme
Spaghettimed räkor, vitlök och tomat. Vänd sedan ner spaghettin i stekpannan och låt den bli varm. Vänd ner räkorna och och smaka av med salt och peppar
Spaghettimed pumpa, chili och vitlök. I med chili och vitlök, låt fräsa lite till. 2 portioner pasta (vi använde fullkornsspaghetti, hälsosamt nog). 2 vitlöksklyftor, krossade och fint skivade. 2 portioner pasta (vi använde fullkornsspaghetti, hälsosamt nog). 2 vitlöksklyftor, krossade och fint skivade
Jag serverade det tillsammmans med mina hemmagjorda hamburgare och en vitlöks och persiljesås. Att lyxa till tillbehören man äter till maten är värt så mycket och med enkla metoder och knappt nåt jobb får du dundergoda ugnsbakade potatisklyftor
Barnen är uppväxta med pesto och det finns så många olika slags maträtter man kan göra med pesto. Stek kyckling i en panna, pressa ner vitlök och salta och peppra
Peppra rikligt, salta eventuellt och servera genast med äggulor i skal. ) Det finns redan flera versioner av detta här på Salt&Peppar, men idag blir det Per Morbergs version av klassikern
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.