En snabblagad favorit…ännu en sås som man hinner göra klart medansspaghettin kokar. Krydda med salt, peppar och lite citronsaft och när spagehttin kokat färdigt, häll över den i stekpannan med lite av kokvattnet
Smält smöret i en stekpanna och låt vitlöken fräsa med en kort stund, den ska inte få färg. Den här pastan har räddat livet på mig (ochdärmed andra i min närhet) många gånger
Extra Jungfru olivolja. Koka under tiden Spaghetti Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och fräs pastan tillsammans med äggblandningen på stark värme
Häll av spaghettin, blanda pastan med såsen och server. Spaghetti Integrale. Krydda med svartpeppar och häll på basilikasåsen, dra sedan av pannan från plattan
Jag har torkat tomater under ett tunt salt-och sockertäcke och det har sedan marinerats/lagts in i en lag medolivolja, vitlök, chili och färsk rosmarin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.