Receptet ger en hel långpanna full med mumsiga mjuka kakbitar, men det är enkelt att halvera receptet och grädda smeten i en mindre form om du inte vill göra så många kakor
Ca 200-300 g choklad med hallonsmak (ex Lindt eller Marabou). Smält chokladen över t ex ett vattenbad. Krossa under tiden polkagriskaramellerna i en mortel så att det blir lagom små bitar
Doppa hjärtana i den smälta chokladen och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Låt dem stelna på ett svalt ställe (inte kylen) ca 1 timme, och dekorera därefter med smält nougat
En rosa blomma fick istället följa medmed lite hjärtformade blad. )Denna kaka hittade jag i "allt om mat" tidningen som jag igår fick med mig hem ifrån min vän Carina
Dessa små munsbitar i form av hjärtan har vi bakat med barnen i helgen. I receptet står det att de är goda som de är men passar även till vaniljglass med hallonsås
Det är lixom svårt att misslyckas med något så gott som choklad. Blanda ner alla ingredienser i det smälta smöret-blanda sist ner hallonen (eftersom chokladen stelnar snabbt när den kommer i kontakt med frysta hallon)
Fast i skolan hade vi vaniljkräm i och hemma ville jag testa hur det skulle smakamed hallonsylt i. =)I skolan gjorde jag och några klasskompisar chokladhjärtanhäromdagen och jag blev då sugen på att göra dessa hemma oxå
Som snickers fast godare och framförallt nyttigare. Det är alltid trevligt att bjuda på något gott till kaffet och jag har märkt att när det goda är format till ett hjärta så blir det ännu trevligare för gästerna
Jag har alltid drömt om att få gifta mig med en underbar kille, så nu ska det planeras, planeras och där emellan bakas för att sedan planeras lite till
Klä formarna med plastfilm. Pensla formarna med chokladen. Lägg After Eight, vatten och smör i en skål som ställs över en kastrull med varmt vatten tills allt är smält
Chokladhjärtanmed kärlek. Men utan konstgjorda sötningsmedel och tillsatser. Sen ställde jag in chokladen i kylen tills den stelnat och jag kunde ta ur chokladhjärtanen ur formen
Chokladhjärtan fyllda med pepparkakskaramell. Detta är andra delen i en serie med godsaker som jag har tagit fram till jul, fotograferade av den superbegåvade fotografen Saga Wendotte
Dekorera med passionsfrukt och chokladhjärtan. Med anledning av vårt jubileum ordnade jag en trerättersmiddag som fick en liten kärlekstvist eller samtliga rätter dekorerades med hjärtan ska jag väl säga
Här har jag även gjutit egna rosa chokladhjärtan som jag garnerat med. Jösses, tiden bara flyger fram och räcker inte till för allt som jag vill hinna med som bloggen tex
Vispa grädden och sen är det bara att garnera dem med en klick grädde och chokladhjärtan. En helt gudomlig och relativt enkel dessert, lite pill är det med skålarna men de kan man göra någon dag innan
) och lade på marsipanen och garnerade med jordgubbar, några chokladhjärtan och florsocker. Fraisier, en smarrig fransk jordgubbstårta fylld med crème pâttisière
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.