Sorbetdessert med chokladhjärtan
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • hallon
  • 1 mangosorbet
  • 1 passionsfrukter
  • 1 sött mousserande italienskt vin
  • 1 mörk choklad1. Smält 2/3 av chokladen över vattenbad. Tillsätt sedan den sista tredjedelen. Häll chokladen i en spritspåse.
  • 2. Spritsa ut små hjärtan på bakplåtspapper. Låt stelna.
  • 3. Gör kulor av sorbeten.
  • 4. Halvera passionsfrukten och gröp ur den över sorbeten.
  • 5. Fördela hallonen över och stick ner chokladhjärtan i sorbeten
  • 6. Häll över det mousserande vinet och servera

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.