Mät upp smör och vit choklad som bryts i bitar i en kastrull. Smält försiktigt på svag värme tills drygt hälften smält, ta bort kastrullen från värmen och rör sedan om då och då tills allt har smält och det blir en jämn smet
Efterrätt blir en tvådelad pannacotta, Vanilj och blåbär, pga färgerna så klart. Efterrätt,. Efterrätt blir en tvådelad pannacotta, Vanilj och blåbär, pga färgerna så klart
Frasiga och ljuvligt goda spanska bakverk som påminner om munkar i smaken. De friteras gyllene, doppas i kanelsocker och serveras gärna med en god dippsås
Hittade det här receptet i en gammal buffétidning från Ica och det lät ju supergott så det fick bli att bjuda på det till efterrätt igår då vi varit med Joels familj+respektive och ätit middag
Godmorgon min sköna bloggläsare. Dessa klassiska kolasnittar är enligt mig så underskattade. Man gör dem på 20 minuter och de blir sådär krispiga utanpå och lite sega på insidan