Tävlingen hålls i år på Hotell Malmköping och jag kommer vara en av jurydeltagarna. För att avrunda årets rad av rabarberrecept här på Smaka & Se har jag valt en av mina favoritdesserter, en rabarbersorbet med smak av campari - läskande och god
kommentera gärna och lycka till. - Du behöver ingen glassmaskin som kostar pengar och tar plats. - Du kan förvara smeten i ziplock påsen och mixa när du vill ha den
kommentera gärna och lycka till. - Du behöver ingen glassmaskin som kostar pengar och tar plats. - Du kan förvara smeten i ziplock påsen och mixa när du vill ha den
Och det var tur eftersom brorsan inte är så förtjust i hjortron. Kakan görs i förväg, dagen innan och sorbeterna är bra att ha färdiga tidigt samma dag så att de får stå till sig i frysen
Häll av, skölj och låt bönorna rinna av. Lägg bönorna i en matberedare och mixa slätt. Tillsätt övriga ingredienser utom chokladen och mixa till en slät smet
Glass, sorbet och salted caramel-sås. Det och pannkakor är hans maträtter. Så jag gör lite rawfood-glass istället och en magiskt god karamelsås att ha till
Kärna ur oliverna och lägg dem i en ugnssäker form. Krossa kexen i en matberedare och tillsätt smöret. Ta kastrullen åt sidan, ta upp gelatinbladen och låt dem smälta i chokladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.