Sorbet- och yoghurt-glassterrin
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Hallonsorbet och mangosorbet
  • 1 gelatinblad
  • 2 dl socker
  • 50 g glykos
  • 3 dl vatten
  • 225 g hallonpuré
  • mixade och passerade
  • Hallon
  • 225 g mangopuré
  • färsk eller fryst
  • mixad mango
  • 500 g vaniljglass
  •  
  • Björnbärsyoghurtglass
  • 200 g björnbärspuré
  • mixade björnbär
  • ev passerade
  • 1 dl florsocker
  • 3½ dl grekisk yoghurt
  • 1 dl vaniljyoghurt
  •  
  • Servering
  • Färska bär

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.