Sorbet och sura band med hasselnötsmousse
COOKED
COOKED
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Portioner: 6/br>Du behöver: Sockerlag
  • 130 g socker 100 g vatten 25 g glukos Sorbet
  • 1 1/2 dl åkerbärspuré 1 1/2 dl sockerlag 1 1/2 dl vatten 1 gelatinblad Sura band
  • (görs 1 dag innan) 230 g åkerbärspuré 310 g socker 6 g pektin 50 g glukos 5 g citronsyra 5 g vodka Hasselnötsmousse
  • 2 dl vispgrädde 70 g gianduja (nougat) 1/2 blad gelatin 3 msk hasselnötter, rostade och finhackade Vaniljkex
  • 100 g smör 130 g socker 130 g äggvita 130 g mjöl inkråm från en vaniljstång

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.