Ikväll efter en joggingtur blev det en snabb och somrigsallad till middag. Minsalladinnehöllblandadesalladsblad, tomater, paprika, avokado, mozzarellamedbasilika och jordgubbar
Tryck ut blandningen till ett pajskal. Vispaphiladelphiaostenmedkesellan så det blir krämigt. Svärmor hadebakat och bjöd på den här till efterrätt i lördags
Ingredienser Portioner. 8-10 bitar 300 g mandelmassa 150 g rumsvarmt smör 3 rumsvarma ägg 2 dl färskahallon smör till formen Till servering 500 g färskajordgubbar 2 dl vispgrädde 1 krm vaniljpulver Lägg till i inköpslistan Trött på attirra runt i butiken
Smakaavmed sockermängden när kompotten börjar bli färdig, olikarabarber är olikasyrliga och det är alltidenklareattlägga till socker än dra ifrån, den skavara lite syrlig och får gärnadra lite i kinderna för annars blir efterrätten lätt för söt
Garnera dem med de resterandejordgubbarna och balsamicoblandningen. Finmal kexen i en matberedare eller lägg dem i en plastpåse och krossa dem med en kavel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.