1 frukt
och bär efter smak och tillgång Så här gör du Sätt ugnen på 150 grader. Separera äggulorna från vitorna. Det får inte komma minsta gnutta gula i äggvitorna, då stelnar de inte. Vispa vitorna till ett tjockt, hårt skum. Vispa i sockret lite i taget tills äggvitorna blir glansiga och toppiga. Vispa till sist i saltet, majsenamjölet och vinägern. Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper. Sätt in i ugnen och grädda i cirka 1 timme. Ta ut och svalna. Lägg försiktigt upp marängen på ett fat och klicka på vispad grädde och dekorera med färska bär. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 447
Mitt recept i KalmarPosten denna vecka är en pavlovatårta. Det är en klassiker som många redan ätit, men jag vet även att flera aldrig testat att baka en själva
1. Sätt igång ugnen på 125 grader. Vispa ihop äggvitorna. Häll i sockret lite i taget och fortsätt vispa. När allt socker är i så fortsätter du att vispa i 5 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.