Sommarpavlova 6 rumstempererade ägg . 13 1/2 dl socker. 1 1 liten nypa salt. 1 2 tsk majsena (majsmjöl) mittkok.expressen.se
Sommarpavlova Marängbotten150 strösocker (ekologiskt) [1,65 dl] 65 g äggvita (ekologiska) [0,65 dl]. 1Jordgubbssås100 g jordgubbar (ekologiska) 50 g strösocker (ekologiskt) [0,55 dl] 15 g citronsaft, färskpressad eko (ekologisk) [1 msk] www.koket.se
Sommarpavlova Ingen sommar får passera utan att en pavlovatårta bakats. Nu är perfekt när det är fullt av bär överallt Remsans bistro
Sommarpavlova / Katarina Kling 1. Sätt igång ugnen på 125 grader. Vispa ihop äggvitorna. Häll i sockret lite i taget och fortsätt vispa. När allt socker är i så fortsätter du att vispa i 5 minuter ingelamlandberg
Sommarpavlova Sätt ugnen på 150 grader. Markera en cirkel, ca 25 cm i diameter på ett bakplåtspapper, lägg det på en plåt Matklubben.nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.