Sommarpavlova
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Marängbotten150 strösocker (ekologiskt) [1,65 dl] 65 g äggvita (ekologiska) [0,65 dl]
  • 1 Jordgubbssås100 g jordgubbar (ekologiska) 50 g strösocker (ekologiskt) [0,55 dl] 15 g citronsaft, färskpressad eko (ekologisk) [1 msk]
  • 1 Vaniljkräm0,33 citron, rivet skal (ekologisk) 0,25 vaniljstång (ekologisk) 75 g standardmjölk (ekologisk) [0,75 dl] 21 g strösocker (ekologiskt) [0,25 dl] 8 g majsstärkelse [1 msk] 36 g äggula (ekologiska) [ca 2] 12 g normalsaltat smör (ekologiskt) 20 g grädde (ekologisk) [0,2 dl]
  • 1 Krämgrädde160 g vaniljkräm (ekologisk) [1 sats] 80 g crème fraîche (ekologisk) [0,8 dl] 55 g vispgrädde (ekologisk) [0,55 dl]
  • 1 Montering300-400 g jordgubbar, delade i 4-6 delar pistagenötter, krossade mynta

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.