Sätt på det här långkoket redan onsdag eller torsdag kväll, kyl ner och ta fram på lördag och servera med saltgurka, rostad potatis och en krämig Cole Slaw
Jag älskar en riktigt bra och matig macka när det är utflykt. Tricket är att få till den rätta balansen mellan vått och torrt så det hela inte blir en total katastrof över hela kroppen
Detta är faktiskt riktigt bra sommarmat att bjuda på också. Efter lunchen på Humlan med Johanna och Linda så ställde jag mig frågan här hemma varför vi inte lagat något som är så pass enkelt gott och sommarfräscht
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Pajdeg. 4 dl vetemjöl. 200 gr smör. 1,5 dl florsocker. 2 äggulor. En nypa salt. Vaniljsocker/rivet citronskal. Kör alla ingredienser i matberedaren till
Gudars så gott. Ja den här salladen som vi fick hos Karin och Calle (läs HÄR) för några kvällar sen blev jag helt in love i, så igår fick det bli det till kvällsmat
4 äggvitor. 5 dl socker - ja, det stämmer. 1 tsk citronsaft. 1 msk jordgubbssylt. (röd karamellfärg). Vispa äggvitor, socker och citronsaft över vattenbad tills sockerkristallerna löst upp sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.