Alltså om kött ochpotatis. Hej igen nått som jag älskar är kött å potatis. blanda såsen som det står på blå band kartongen och gör exakt som det står för då blir det bäst nu vet jag intevilken sås du tog men gör som det står bara
Tänd grillenoch börja koka potatisen. Kolla potatisen (om klar häll av vattnet). Fräs champinjonerna med vitlökoch gul lök ilite rapsolja, låt champinjonerna få färg
Kanske borde man ätit något riktigtsvenskt som sillochnypotatis, dagen till ära, men eftersom Sverigeinte levererar vädermässigt drömde vi oss bort tillsydligare breddgrader istället
Lägg sedan på kycklinghalvornaoch pensla på oljan blandad med soya, kycklingkryddaochlite salt. Kyckling krydda (jag hittade en spännande utan konstigheteri)
Värm en större panna med lite rapsolja lägg ipotatisenoch stek på medelvärme tillpotatisen nästan är mjuk, lägg i löken och svartkålen och låt det mjukna med potatisen
Svensk renkalv med citron- och mandelbräserad svartrotPortioner. Citron- och mandelbräserad svartrot. Koka ihop alla ingredienserna utom smöret tillscirka hälften återstår
Till betorna och tomaterna serverade jag superfinsvenskryggbiff från Gårdsbutik Thuresson. Andra maträtter som platsar på den listan är äggamacka med Hellmanns majonäs, grillad rostas med risottoochrödvinssåsoch hemmagjorda högrevsburgare
Duktiga tycks de vara, vissa lyckas tilloch med förbättra skolmaten i landet -en bragd isig. engelsmännen uppvisar matmästare med det ena fantasifullare namnet efter det andra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.