Koka nypotatis. Som ni vet kan jag bli oerhört sugen på halloumi bara sådär och sist det hände gjorde jag världens enklaste middag medstekt potatis, spenat, halloumi ochstekt ägg vars rinniga gula agerar sås
Pensla dem med olja och krydda med persillade och flingsalt. Vispa med elvisp till ett fluffigt mos. Potatisen serverades till stektoxfilé, balsamsås och sparris och detta var vår huvudrätt på nyårsafton
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Stektoxfilémed en riktigt, riktigt god rödvinssås och en gorgonzolakräm. Jag stekte även lite extra bacon som jag strödde över oxfilé-biten vid servering
En svenskt lagom kastrull ställdes på spisen och smöret klickades i. Saftstekt champinjon är kanske för många ett okänt begrepp och det var det nog för mig med till bara för ett tag sedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.