Ingredienser Portioner. 4 Drumsticks 1200 g kycklingben 1 msk olja salt och peppar 1 dl chilisås eller ketchup 2 krm cayennepeppar 1 vitlöksklyfta Ris 4 port ris eller annat gryn Coleslaw 1 dl crème fraiche 1 tsk senap (gärna dijon) 275 g råkostsallad 1/2 ask gräslök (à 20 g) Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butikenigen
Värm en större panna med lite rapsolja lägg i potatisenoch stek på medelvärme till potatisen nästan är mjuk, lägg i lökenochsvartkålenoch låt det mjukna medpotatisen
kyckling i gryta medendiveroch tryffel samt. Lägg därefter kycklingbitarna i grytan och låt dem brynas med rotsakerna tills det fått en vacker gyllen brun färg- Tillsätt det halverade tomaterna, det spritade ärterna och häll över vattenoch vin
En fläskkotlett där kappan med fett sitter kvar som får gå i ugnenmed lite äpple, tomat och lök, i slutet får den gå med lite grädde också som bildar en härlig sky till
Tävla om en årsförbrukning av svenskkyckling. Inlägget är ett annonssamarbete medSvensk Fågel. Det jag är sämst på att handla svenskt är väl grönsaker, men det finns ju så få svenska grönsaker under vintern ochvåren… Frysta grönsaker löser det problemet för det mesta, men inte alltid
På medrivenvästerbottenostoch vallmofrön. Smaka av med salt och peppar. En värmande soppa med massor av c-vitamin fick livsandarna att stiga några grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.