Nu har jag bakat den ena sockerfria och mjölfria muffinsen efter den andra här och jag har väl inte riktigt hoppat högt av smaksensation än, men jag kommer allt närmare
Lägg ner alla ingedienserna utom kokosen i matberedaren och kör på full fart tills smeten är jämn. Om smeten känns torr kan man ha i lite vatten eller lite mer kaffe
Ugn 200 grader. Hacka samman matfettet med sötningsmedel, vaniljsocker och 2 dl vetemjöl. (Börja med den lilla mängden mjöl, då mjölet sväller när degen vilar)
Den här typen av kakor går verkligen utmärkt att göra sockerfria bara genom att byta ut socker mot sötningsmedel, dock kan man ju fundera på hur bra vetemjöl är om man ska vara helt ”sockerfri”… Men det blir i alla fall lite bättre
Du kanske gillarSupermusli fri från gluten och raffinerat sockerMugcake på naturligt visBananplättarSockerfria chokladmuffins med cashewkrämVåfflor utan gluten, mjölk och socker 1 bovete- eller rårismjöl
instagram 100kitchenstories. Jag älskar utmaningar, så när jag fick ett önskemål här på bloggen om att göra en glutenfri, mjölkproteinfri, nötfri och äggfri tårta så tog jag såklart tillfället till att testa på
Wow viken helg. Den har gått i 180 ganska exakt från tiden då klockan slog 5 i fredags. Tanken var att jag skulle lägga upp ett inlägg efter att jag kom hem från bikini fitness workshopen igår, men kroppen förmådde inte att resa sig upp ur soffan innan det var dags att åka på söndagsmiddag
Blanda havregryn, mandelmjöl och sockret. Tillsätt rumsvarmt smör och till sist äggulorna. Blanda till deg och rulla sedan små bollar som du trycker platta med en gaffel på bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.