Någon skillnad smakmässigt på pajerna blev det definitivt inte och jag kan rekommendera denna lite annorlunda paj, där man anar smak av kokosoch vit choklad
Veganska chokladbollar. Och måndagskrav på att vara nyttig. Rulla till bollar, gärna i kokos. Eller om du (liksom jag) tillsatte för mycket vätska och behövde utöka receptet
Kokosoljan brukar jag värma lite i micron så att den blir flytande. När lillebror sov middag passade jag på att göra färdigt mina ekologiska ochsockerfria smoothieglassar som jag påbörjade härom dagen när vi fick smoothie över
Mousse med jordgubbar, lime och vit choklad (ca. Tips, lägg chokladen i frysen och plocka ut en bit av den vartefter du river, hopplöst att riva choklad i sommarvärme med varma händer
Chokladrutor med mandelsmör ochkokos. Smält chokladen i vattenbad. Skär rutor och förvara i kylskåp. Häll i kokoschipsen i resten av chokladenoch rör runt tills chipsen är chokladtäckta
Klä sedan en brödform med bakpapper och smörj med kokosolja, min brödform var för stor så jag gjorde en form själv av aluminiumfolie och la ner i formen
Servera sedan glassen med päronhalvorna och ytterligare lite finriven choklad. Du behöver lägga in frysskålen till glassmaskinen i frysen dagen innan, gör du glassen utan glassmaskin så gör den tidigare på dagen och vispa emellanåt i några timmar
Men blandat i varm choklad, fördelas fettet jämnt och det blir ingen hinna. En kväll när det var lite kyligt i luften efter ett regn, hittade jag på en ny chokladdryck
Jag var tvungen att pimpa den med sockerfri digestiv…. casein choklad protein (farings slowproo). det var dags att leka fram ännu en mousseoch leka med guranmjölet från
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.