Lägg på hallonenoch den rivna chokladen. Vispa äggvitorna med sockret och ättikan till ett hårt skum. Jag bakade en dubbel sats av denna rise krispies tårta när vi hade vänner på besök och då blir det en hel plåt
Den här gången blev det en kaka som smakar som godiset Bounty, alltså av chokladoch kokos. Smält smör och kokosolja och vit choklad på svag värme i en kastrull
Mörk chokladbottenmed vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar ochhallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Det här är en lite friskare biskvi med smak av citron och vit choklad, i miniformat. Finhacka den vita chokladenoch smält den i en skål eller kastrull över vattenbad
Med lite smak av kola ochchoklad. Hacka jordnötter ochchoklad. I väntan på att jag ska våga borra i Stig Lindberg tallrikarna så har jag bakat lite så jag har något att fylla mitt kakfat med
Hacka mandlarna och den mörka chokladen till småbitar med en kniv. Lägg i en form som du först har smort kanterna med kokosolja och eller så plattar du ut degen på ett smörpapper på en plåt
Hacka chokladenoch ha den i en skål. Vispa ihop tills all choklad har smält. Ja, jag brukar alltid misslyckas med mina rulltårtor men skam den som ger sig… eller
Moussemed jordgubbar, lime och vit choklad (ca. Tips, lägg chokladen i frysen och plocka ut en bit av den vartefter du river, hopplöst att riva choklad i sommarvärme med varma händer
-) Blanda sedan in lavendel och finhackad choklad. 200 g smör5,5 dl vetemjöl2 dl strösocker1 tsk bikarbonat2 msk sirap1,5 msk torkad lavendel100 g mörk chokladhacka / knåda ihop smör, mjöl, socker, sirap och bikarbonat till en deg. ta ut och gör 20 skivor av varje rulle. lägg på bakplåtspapper på plåt och grädda i 10 min i 200 C. 100 g mörk choklad
Börja med att hacka vita chokladenoch tranbären. Med hjälp av en gaffel trycker du ner bollarna. Lägg mjöl, socker och margarin i en skål och tillsätt vitchokladenoch tranbären
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.