Strimla köttet och pudra över ca 1 msk maizena. Ställ i kylen i 30 minuter. Stek sedan köttet i smöret tills det fått lite stekyta, salta och peppra lite
Dag 1. Skär sillen i ca 2 centimeter tjocka bitar. Vattna ur dem i 2 dygn genom att lägga dem i rikligt med kallt vatten som byts ut en gång under urvattningen
Koka pastan i saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen. Det är inspirerande att läsa andras matbloggar och få ta del av deras erfarenheter och idéer kring mat och matlagning
Gjorde en riktigt god kycklingrätt i ugnen igår. Perfekt fredagsmat skulle jag vilja säga, snabblagad också eftersom jag använde mig av färdiggrillad kyckling
Loves födelsedag firades med två olika smörgåstårtor. Den ena med rostbiff, den andra med tonfisk. Det är min svåger från Skåne som lärt mig äta rostbiff med remouladsås och rostad lök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.