Temed gurkmeja, ingefäraoch svartpeppar. Du kan göra temed gurkmeja endast också om du vill, men glöm intelite peppar, det ska alltid med om du använder gurkmeja
Sätt grytan i kallt vattenbad så att päronen kallnar. Mät upp socker ochvatten i en gryta. Koka upp med skalad, färsk ingefära, krossat skivat citrongräs och citronsaft
Eftermiddagen har jag tillbringat i trädgården och snart så börjar det bli ordning. Igår när vi åt hamburgare så gjorde jag en coleslaw med smak av ingefäraochpäron som vi hade till
Jag pendlar mellan smoothies, bovetegröt, havregrynsgröt och riskakor med ägg för tillfället. Dock är jag tillräckligt pigg och kry för att gå i skolan om jag tar det lite lugnt
Blanda ihop grädden (vi använde två paket Alpro Airy & Creamy och ett paket Carlshamn Luftig Visp, ocheftersom den från Carlshamn är väldigt fast så behövdes det röras runt lite) och blanda sedan i övriga ingredienser (smaka av medingefäranefter hand)
Smaka av och tillsätt eventuellt salt eller honung efter behag. Låt chutneyn puttra tills päronoch lök blivit ordentligt mjuka och det mest av vätskan kokat bort
Topping/smaksättning (valfri). Det som är unikt medrecepten i just den här boken är bland annat att huvudrätterna i många fall är vegetariska eller veganska med tips om hur man lägger till eller byter ut om man vill ha kött och kyckling oftare
Nu äntligen ska jag få dela med mig av receptet på min enkla favoritsoppa som är full med en massa nyttigheter för kroppen och som em extra bouns så är den stärkande för immunförsvaret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.