Salladen serverades till grillat. Min nya blogg hittar du Hoppas att du följer med mig ditt. Varma rödbetor och chevréost som smälter på dem, behöver jag säga mer än så
600 g flankstek 1 l plockad sallad 100 g färska champinjoner, skivade 2 tomater, i klyftor 10 cm gurka, i tärningar 2 avokador, i grova bitar 100 g sockerärtor, tunt strimlade 3 msk dijonsenap 3 msk vitvinsvinäger 2 dl olivolja 2 msk vatten salt peppar smör, att steka i timjankvist till stekning
Igår kväll slängde jag (nästan bokstavligt talat) ihop en chèvre chaud (dvs gratinerad/stekt chèvre) och till den enkel, klassisk salladmeddijondressing och så krutonger från en överbliven baguette
Återkommer till Yasuragi-helgen - Innan vi fick vi börja av njuta den goda maten skulle alla smaker i munnen rensas ut, och det gjordes med hjälp av en sallad så god så vi sörplade ur resterna av den så kollosalt goda dressingen som låg och skvalpade på botten av salladsskålen
Det blev en smakrik kycklinggryta som vi åt med färsk pasta. Så en timme med hjärtat i halsgropen, när hon och de andra gymnasterna gjorde volter och annat spännande
Men när jag klev upp hade det övergått till regn, så när vi åkte i väg var det bara en slaskig sörja på vägarna som senare blev värsta ishalkan med kraftig blåst dessutom
Gårdagens tilltugg som vi mumsade på före maten var både goda och smakrika. Perfekt att bjuda på till välkomstdrinken eller som igår att njuta av tillsammans med en kall cider
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.