Smakrik sallad med asiatisk anka.
Carinas Mat och Prat
Carinas Mat och Prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 1 ankbröst 2 msk japansk soja
  • 2 msk sherry
  • 1 tsk socker
  • 2 stjärnanis 1 tsk hela korianderfrön
  • 1 dl teriyakisås
  • 5 cm färsk ingefära, finhackad
  • 1 påse valfria salladsblad
  • 1/2 gurka, tunt skivad
  • 3 salladslökar, finskurna
  • färsk koriander, mynta och/eller thaibasilika
  • 1 knippa rädisor
  • 2 tsk sesamolja
  • 1/2 lime 1/2 dl rostade jordnötter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.