4 ca 7 färska kycklinglår 2 dl sweet chilisås 1/2 dl kinesisk soja 2 msk flytande honung 1 vitlöksklyfta (skalad och finhackad) 1 tsk dijonsenap 1 tumme färsk ingefära (skalad och riven) pressad juice från 1 lime salt och peppar Till servering nykokt ris sallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Red eventuellt med lite maizena. Skär kycklingen i bitar och stek den. Serveras med ris soja. 4 kycklingfiléer. 1 förp champinjoner, färska, 200 g 1 förp bambuskott, 200 g 4 kycklingfiléer 1 hönsbuljongtärning 2 msk mango chutney sweet 2 tsk sweet chili sås 2 dl vatten 0,5 dl apelsinjuice 100 g ananas i bitar 100 g cashewnötter 1 paprika, röd, i bitar 1 paprika, grön, i bitar 1 msk ketchup 1 krm salt 1 krm cayennepeppar maizena, ev
4 4 port ris eller annat gryn 1 rödlök 1 vitlöksklyfta ca 550 g strimlad kycklingfilé 2 msk olja 2 tsk paprikapulver 1/2 dl tomatpuré 2 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 2 dl vispgrädde 1 röd paprika Lägg till i inköpslistan
4 3 morötter 2 palsternackor 600 g fast potatis 2 msk olja 1 tsk rosmarin 2 vitlöksklyftor salt och peppar 4 kycklingfiléer 1 äpple 2 dl matyoghurt 1/2 tsk rosmarin 1/2 tsk honung Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Sätt en stor ugnsfast gryta på spisen på medelvärme. Ta bort skinnet från kycklingen och tillsätt den, häll i vinet och kycklingfonden och låt koka ihop lite grann
Garnera med gräslök och servera med potatisen. Lägg kyckling och rabarber i en ugnssäker form. 500 g kycklinglårfilé. 12 msk kycklingfond. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g kycklinglårfilé 1 tsk salt 1 msk Arla® Svenskt Smör 200 g rabarber i bitar 2 dl Arla® vispgrädde 2 msk honung 2 msk kycklingfond ½ tsk sambal oelek 1 pressad vitlöksklyfta ½ dl hackad färsk gräslök 750 g potatisBörja med att koka potatisen i saltat vatten. 1Salta kycklingen och bryn den i smör i en stekpanna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.