Makalös kycklinggratäng - Recept - Matklubben.se Skär filéerna i lite mindre bitar, krydda dem med chicken&steak och stek till fin färg. Slå det sedan över kycklingen, täck med osten www.matklubben.se
Kyckling med ädelost och rosépeppar Rör ihop ädelost, salt, peppar, soja, basilika, rosépeppar, crème fraiche och matlagningsgrädde och häll över kycklingenwww.hemtrevligt.se
Currykyckling med ris Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Kycklinggryta 1 st rödlök(ar) 1 st röd paprika 1 msk rapsolja 550 gram strimlad kyckling 2,5 msk gul curry 1 tsk paprikapulver 3 dl vispgrädde 1 dl crème fraiche 1 msk kycklingfond 0,5 msk japansk soja 1 krm salt 1 krm svartpeppar Tillbehör 3 dl basmatiris , 4 port www.tasteline.com
Oreganogratinerad kyckling Den här goda kycklingrätten i ugn med smak av oregano gjorde jag till kidsen i helgen och båda nästan slickade tallrikarna, främst minstingen som var helt tokig i såsen Sofias mat- & bakblogg
Krämig italiensk kycklinggratäng Lägg ut körsbärstomaterna i formen och toppa med färsk basilika. Krydda med timjan och oregano och häll i buljongen www.koket.se
Gratinerad kycklingfilé - Hemmets Journal Smaka av medportvin, salt, peppar och soja. Gnid in dem lätt med salt och peppar. Späd med mjölk. Skölj och torka av kycklingfiléernaHemmets Journal
Kommentarer
Kerstin Vågestam
Väldigt gott, bytte dragon med basilika.
Ulrica
En fråga som inte har med detta recept och göra. Men är det någon som får upp nya tillagda recept nu mera.
acs201307
Nej, alltid samma.
Logga in eller Registrera för att kommentera.