Koka blomkålen och broccolin mjuka i varsin kastrull med lättsaltat vatten. Själv tycker jag att det är minst lika gott med blomkålspuré som med potatismos, men den åsikten delar inte Amanda, så därför gjorde jag halva formen med vardera
En fiskrätt i barnens smak som passar perfekt att starta upp veckan med. Mer rödspätta. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn purjolöken i några minuter
Jag åt två bitar fisk, men bara den ena lyckades komma med på bild. Torka av fisken med ett hushållspapper och doppa den först i ägget och sedan i mjölblandningen
Lägg rödspättan i en ugnsfast form. Krydda med lite svartpeppar. Servera gärna med nån grönsak. Jag brukar även krydda min mat med lite narom (alpnaering) vid servering
Bryt bort den grova, träiga nedersta delen av sparrisen och skölj sparrisen. Extra gott blir det om man toppar med en eller två hoprullade skivor lufttorkad skinka på varje tallrik och dekorerar slutligen med några blad ruccola
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.