Smörgåstårta med rostbiff
Matskafferiet
Matskafferiet
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser1 paket skivad formfranskaGrundröra:5 dl lösvispad grädde4 msk majonnäsSalt och pepparRöra 1:200g bredbar leverpastej1/2 dl bostongurka1 dl av grundröranRöra 2:200g rökt skinka1 burk konserverade mandariner alt. fruktsallad1 dl av grundröranRöra 3:3 hårdkokta ägg1 1/2 dl naturell mjukost1 dl av grundröranGarnering:400g skivad rostbiffGoudaost till hyvlingRöda körsbärstomaterGröna vindruvor1 stjärnfruktEn kruka grönsallat1 apelsin skivad i tunna skivorPhysallisRemouladsåsRostad lökSyltlökCornichons
  • 1 Ingredienser
  • 11 paket skivad formfranskaGrundröra:5 dl lösvispad grädde4 msk majonnäsSalt och pepparRöra 1:200g bredbar leverpastej1/2 dl bostongurka1 dl av grundröranRöra 2:200g rökt skinka1 burk konserverade mandariner alt. fruktsallad1 dl av grundröranRöra 3:3 hårdkokta ägg1 1/2 dl naturell mjukost1 dl av grundröranGarnering:400g skivad rostbiffGoudaost till hyvlingRöda körsbärstomaterGröna vindruvor1 stjärnfruktEn kruka grönsallat1 apelsin skivad i tunna skivorPhysallisRemouladsåsRostad lökSyltlökCornichons

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.