Knepet är att ha tillräckligt med grundfyllning, att inte snåla med det onyttiga. Hon har gjort såna så länge jag kan minnas och lite hämmad har jag nog blivit av att hennes är så populära
God och saftig - precis som en smörgåstårta ska vara. Rör ner tonfisk och ägg, smaksätt med salt. det blir m y c k e t fyllning så det var inte utan att jag stod och muttrade en del under hopsättningen
Och garnera på valfritt sätt med gurkorna, tomaterna, skinkan, dillen och räkorna. Eftersom det inte finns så mycket spännande att blogga om nu när jag är sjuk tänkte jag passa på att dela med mig av receptet till den goda smörgåstårtan mamma jämt har gjort
mingodasida Det var min kära sambo som överraskade mig med denna goda smörgåstårta. Bred ett tunt lager majonnäs ovanpå och runt om hela smörgåstårtan för att inte brödet ska torka
Rulla sedan skinkanoch lägg ut längs kanterna gör likadant med ost och tomat. Ta citronskivan och lägg den snyggt uppe på räkorna och garnera med lite dill
Men nu till receptet – idag gjorde vi en ganska enkel variant med rätt så billig ”topping”, men man kan ju göra den betydligt lyxigare (och dyrare) med tex parmaskinka, rökt lax och handskalade räkor på – välj själv
Bena ur fisken och blanda ihop samtliga ingredienser med en gaffel. (Använd en form med lösbar kant. Dela äggen, finhacka vitan och lägg undan till garnering
Den är bara såååå god och smakar precis som originalet. Originalreceptet på denna goda dressing är ingen nyhet vid det här laget då Mc Donalds släppte sitt recept för ett par år sen, men det tål att upprepas
Kommentarer
ina-catarinapettersson
Tokgod!!
sarasundström
Bästa smörgåstårtan! ?
britt-mariea-3
Mm ser God ut ?
Logga in eller Registrera för att kommentera.